mariatorget.org|info@mariatorget.org
Kontakt2023-03-13T13:30:37+01:00

Kontakta styrelsen

Tveka inte att höra av dig till styrelsen om du har några frågor eller om du är intresserad av att gå med i styrelsen. Du når styrelsen på info@mariatorget.org.

Förvaltning

Föreningen anlitar HSB Nordvästra Skåne för förvaltningen. HSB bistår föreningen med tjänster inom ekonomi och administration, teknisk förvaltning samt felanmälan och reparationer. Nedan finner du uppgifter till föreningens kontaktpersoner på HSB. Du kan läsa mer om HSB och bostadsrätt på HSBs hemsida.

 

Förvaltare

Har du frågor som gäller underhållsärenden, försäkringsärenden med mera? Kontakta föreningens förvaltare:

Isabella Östlund
isabella.ostlund@hsbnvs.se
042-19 95 00

 

Administrativ service

Har du frågor som gäller månadsavgifter, autogiro, pantförskrivningar, överlåtelser eller andrahandsuthyrning? Kontakta föreningens administratör:

Caroline Fernebring
caroline.fernebring@hsbhbg.se
042-19 95 00

Självservice

HSBs hemsida kan du själv knappa in dina uppgifter och skicka efter avier, anmälan om autogiro, årsredovisning inför föreningsstämman med mera som sedan levereras till dig per mail.

Felanmälan

Uppstår det något fel i din lägenhet, såsom en läckande kran, stopp i avlopp eller något annat fel skall du alltid anmäla detta till HSB Nordvästra Skåne. Du kan lämna din felanmälan här eller på telefon 042-19 95 90. HSBs felanmälan är bemannad vardagar 08.00-16.30, övrig tid kopplas du vidare till HSBs fastighetsjour. Efter att du lämnat din felanmälan kontaktas du av en entreprenör för att boka in en tid när felet kan åtgärdas.

OBS! Avsikten med jourtjänsten är att få hjälp med akuta reparationer som omedelbart måste utföras. Alltså, endast för reparationer som inte kan anstå till nästkommande arbetsdag!

Ansvaret för att fel åtgärdas följer föreningens stadgar och bostadsrättslagen. Det innebär att vissa fel är bostadsrättshavarens ansvar. Du får besked från felanmälan om det är du som kan betalningsansvarig för att åtgärda felet.

Felanmälan av hiss

För felanmälan av föreningens hissar, se anslag i respektive hiss.

Föreningens faktureringsadress

Faktureringsadress: Brf Mariatorget, 8970000 FE 787, 838 74 Frösön

Organisationsnummer: 769615-6921

Karta

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email